Nyheter

Nya tider för bokning av föreningslokalen samt uppdatering av bokningsvillkor

Hej,

Efter att ha rullat med det digitala bokningssystemet ett tag nu kommer en uppdatering kring bokningen av vår föreningslokal. Fram till nu har vi haft bokningen 13:00-12:59 (dagen efter) måndagar till söndagar. Efter att ha följt användningen och övriga önskemål från er medlemmar så har vi därför nu korrigerat tiderna till följande:

Fredagar - söndagar: 11:00-10:59 (dagen efter)

Måndagar - torsdagar: 12:00-10:59 (dagen efter)

Fri visning av lokalen:
Måndagar - torsdagar: 11:30-11:59 (29 min)

Anledning till uppdateringen

Det har länge efterfrågats tidigare tillträde för att kunna fixa i lokalen inför bokningen. Därför korrigerar vi tillträdet under helgerna från 13:00 till 11:00. Det betyder också att frånträdet från lokalen tidigareläggs dagen efter, från 12:59 till 10:59.

Från måndag till torsdag är tiden för tillträde 12:00 istället, fram till 10:59 dagen efter. Tillägg till dessa dagar (mån-tors) är att ni har möjlighet att boka en kostnadsfri visning av lokalen efter egen vilja mellan 11:30-11:59. Denna halvtimme är såklart kostnadsfri, även om det kommer gå ut ett automatiskt utskick av bokningen till er mailadress som ber er betala för en full dag. Frånse det helt enkelt om ni bokat visningstiden.

Fri visning av lokalen

Det finns ett intresse att kontrollera utrustning, ta sig en titt och planera sin kommande tillställning i lokalen. Därför har vi lagt in möjlighet till detta direkt i bokningssystemet. Det är alltså Pass 2 som ni då ska boka måndag-torsdag. En dryg halvtimme mellan 11:30 och 11:59 är era nyckeltaggar då kopplade till föreningslokalen så att ni kan gå in och titta runt.

Så här bokar ni

Ni bokar föreningslokalen på samma sida som förut: https://brfhs.asuscomm.com/

Nu kommer ni se tre rader med tider varje vecka istället. Pass 1 är våra helgpass (11:00-10:59 fredag-söndag), Pass 2 är den kostnadsfria visningstiden under måndag-torsdag, och Pass 3 är den vanliga heldags under måndag-torsdag mellan 12:00-10:59.

Viktigt att tänka på

När ni bokar någon lokal i föreningen, vare sig det är en gästlägenhet, föreningslokalen eller tvättstugan så fungerar samtliga era nyckeltaggar till bokningen (alltså inte bara den ni gjorde bokningen med). Era nyckeltaggar börja gälla exakt på sekunden klockan slår över till er bokningstid. Det betyder att den inte fungerar 10:30 på en lördag om ni bokat föreningslokalen från och med den dagen. Då börjar taggen gälla 11:00 och inte en sekund innan.

Läs mer om bokningen av vår föreningslokal här: https://brfhs.se/mitt-boende/boka-foreningslokalen

 

Uppdatering av bokningsvillkor för samtliga gemensamma lokaler som kostar att boka

Vi har även uppdaterat våra bokningsvillkor så att det är kostnadsfri avbokning fram till 7 dagar innan bokningen börjar gälla. Om avbokningen sker inom 7 dagar från att tillträdet till bokningen börjar gälla reserverar vi oss för att behålla hela bokningsavgiften. Det är högt tryck på våra lokaler, framförallt lägenheterna, och vi vill säkerställa att alla får möjlighet att boka dessa utan att avbokningar sker tätt inpå som gör att den istället står tom. Observera att dessa villkor gäller övernattningslägenheterna samt föreningslokalen. Tvättstugorna har inget med avbokningsvillkoren att göra.

Påminnelsemail om tvättstugorna

Vi har också implementerat en påminnelse om bokade tider i tvättstugan. Dessa skickas ut 12h innan er bokning börjar gälla för att påminna er, så att eventuella avbokningar kan ske för att öppna upp fler lediga tider åt oss alla. Notera att ni endast får dessa mail om ni lagt in er mailadress inne på bokningssidan https://brfhs.asuscomm.com/ 

Nere till vänster på sidan finns en knapp som heter "Inställningar". Lägg till er e-post genom att klicka på "Ändra e-post" där, fyll i e-postadressen och klicka sedan på "Spara".

 

Trevlig helg!

 

/Styrelsen